För alla som älskar katter!

Gotlands Katthem finns till för de hemlösa och nödlidande katterna och vi jobbar hårt tillsammans med bla SVEKATT för att höja kattens status. Följ och stöd vår verksamhet - hjälp oss göra skillnad!

Skaffa katt?
Vill du komma och hälsa på oss och våra katter?
Bokning sker på 0498 – 26 10 27 el. info@gotlandskatthem.se.

Varmt välkomna!


Drop In första lördagen varje månad

Nu har vi återigen Drop-In!
Den första lördagen varje månad mellan 14-16 är man välkommen om man vill titta på katt, är nyfiken på katthemmet, eller vill handla i vår nya butik!
Där säljer vi massor av kattrelaterade saker till bra priser - vi vet vad katten gillar!

Varmt välkomna!!
Katthemmet söker nya volontärer!

Katthemmet i Follingbo behöver fler som hjälper till med att sköta om katterna. Det ska utfodras, kelas och busas; toalådor ska plockas ur, matskålar ska diskas och man ska gosa, gosa, gosa!

Inga förkunskaper behövs för att bli volontär hos oss.

Ring 0498-26 10 27 för mer info eller för att anmäla Ditt intresse.
Det går också bra att maila info@gotlandskatthem.se men lämna gärna telefonnummer så kan vi ringa upp Dig.

VÄLKOMMEN!
Present? Vi har alternativen!

Vad ger man till någon som redan har allt? Sinar idéerna eller saknas tiden för att handla? Vi hjälper dig!

Alternativ 1:
Skänk vår underbara kalender - förena nytta med glädje varje dag under hela 2018. Beställ här

Alternativ 2:
Skänk ett medlemskap i föreningen. Som medlem får man vårt fysiska medlemsblad några gånger under året där man kan läsa om olika kattöden och vår verksamhet. Perfekt för kattälskaren!
Bli medlem här

Alternativ 3:
Bli månadsgivare åt någon. Sätt upp ett autogiro på valfritt belopp (minst 50kr/månad) och stöd på så sätt vår verksamhet. Som tack får man vårt medlemsblad under året. Det värmer i hjärtat hos alla som gillar katter!
Ladda ner blanketten och skicka den ifylld till oss här;
Bli månadsgivare

Alternativ 4:
Skänk en engångsdonation på valfritt belopp. Som tack får man ett gåvobrev mailat till sig som man enkelt kan skriva ut och lägga under granen.
Skänk din gåva här

Enklare kan det inte bli! Beställ här på sidan, slipp att gå ut i kyla och rusk bland massor av andra jäktade människor.
Bli månadsgivare!

Genom att bli månadsgivare bidrar du till katthemmets ekonomiska trygghet och gör det möjligt för oss att arbeta långsiktigt.

För så lite som 50 kronor i månaden kan du hjälpa katterna på Gotlands Katthem till ett nytt liv. Ditt bidrag bekostar bland annat mat, strö och veterinärvård. Du väljer själv hur länge du vill vara givare och kan avsluta ditt engagemang när du vill.

För att du ska känna dig trygg i att dina pengar hanteras korrekt granskas våra räkenskaper årligen av en fristående revisor och redovisas även i årsrapporten som alla medlemmar får ta del av.

Som månadsgivare skänker du ett fast belopp varje månad, lägst 50 kr. Du får då våra nyhetsbrev och inbjudan till alla våra evenemang.

Betala via autogiro
Ladda ner blanketten och skicka den ifylld till oss:
Bli månadsgivare