Kattpensionat på Gotland

Vi bedriver kattpensionat på Gotland
Ska ni åka på semester och vet inte vem som ska ta hand om er katt? Behöver ni tillfälligt boende till katten? Får ni inte ta med katten på hotellet? Behöver ni helt enkelt inackordera er älskling ett tag?

Sedan maj 2016 bedriver vi kattpensionat på gården i Follingbo. Vi har byggt om en separat del av Spinnis stall och kan erbjuda åtta rum, varav fyra med egen rastgård. Varje rum kan ta emot upp till tre katter (från samma familj) men har även luckor mellan varje rum så att fler katter kan få bo tillsammans vid behov.
Pensionatet har separat ingång och är helt nyrenoverat och fräscht. Rummen har hyllor att klättra, leka och sova på och leksaker och klöspelare finns såklart också att tillgå. Mat och vatten finns tillgängligt och vi utfordrar utefter era önskemål. Medicinering kan ske mot en extra kostnad - se avtalen eller hör av er till kontoret.

Vår kunniga och kattvana personal tar på bästa sätt hand om era familjemedlemmar om ni behöver inackordera dem och vi har ett bra samarbete med veterinär om behovet skulle uppstå. Ni kan känna er trygga när ni lämnar er katt hos oss.

Ni hittar villkoren och inackorderingsavtalet till höger på sidan så ladda gärna ned dem och fyll i innan ni checkar in.

Ring 0498-261027 för bokning, den bokningslänk till Boka Mera som funnits för självbokning är just nu borttagen då den inte riktigt motsvarade våra önskemål.


När ni lämnar er katt på pensionat hos oss hjälper ni samtidigt Gotlands många nödlidande katter. Alla förtjänster går oavkortat till driften av Gotlands Katthem och det finns alltså inget vinstintresse hos oss. Det känns gott i hjärtat om man är kattvän!

Boka på info@gotlandskatthem.se eller ring 0498-261027

Vi har åtta rum......varav fyra med egen rastgård i direkt anslutning till rummet.

Alla rum är...
.... nyrenoverade och fräscha.Katterna...
... stortrivs, allra helst med hyllorna i fönstren där de kan ligga och titta ut.

Varmt välkomna!


9liv loppis - skynda fynda!

Ni vet väl om att vår främsta inkomstkälla är vår loppis 9liv?
Det är en av Gotlands största och främsta loppisar (second hand, återvinningsboutique) och är öppen året runt.
För mer info klicka här

Information

Pensionatsvillkor
Villkor

Inackorderingsavtal
Fyll gärna i denna i lugn och ro hemma och ta med vid incheckningen:
Inackorderingsavtal_v3

Vår första gäst
Nikki sponsrade två kastreringar när han som vår första gäst checkade in våren 2016.