Omplacering

Att omplacera Din katt
Gotlands Katthem är en ideell förening som hjälper hemlösa katter. Din katt är inte hemlös. Den bor hos Dig och den är Ditt ansvar. Men, om Du – av någon anledning – inte kan låta Din katt bo kvar, kan vi vara behjälpliga med att förmedla Din katt via vår hemsida. Maila oss en kortfattad text som beskriver Din katt, om den är inne- eller utekatt, om den är van vid barn, andra djur etc. Bifoga gärna en bild och glöm inte att uppge kontaktuppgifter. Så fort vi har möjlighet, lägger vi ut Din katt under Omplacering på vår hemsida.

Under den tid katten finns på hemsidan, är det bra om Du själv annonserar, sätter upp lappar och frågar runt bland vänner och bekanta om det är någon som kan ta över Din katt.

Vi tar oss inte an fall där ägaren avlivningshotar katten – direkt eller indirekt. Gotlands Katthem har över 100 katter som ska tas hand om och hittas hem åt; hur väl vi än vill hjälpa Er och Er katt, har vi inte större möjligheter att hjälpa till bara för att ni hotar med att låta döda katten.

I mycket specifika fall kan vi ta emot katter för omplacering, men då mot en omplaceringsavgift om f n 1100 kronor. De katter som är köpta från katthemmet prioriteras. Kraven är dock att katten är fullvaccinerad och att det finns framförhållning. Naturligtvis måste vi på katthemmet ändå göra en bedömning om vi kan ta emot katten eller inte.
Köp vår fina almanacka!

Nu kan du njuta av ett helt års fina bilder och kattöden, samtidigt som du stödjer vår verksamhet!
Köp almanackan och njuuuut!

Beställ här:


Bli månadsgivare!

Genom att bli månadsgivare bidrar du till katthemmets ekonomiska trygghet och gör det möjligt för oss att arbeta långsiktigt.

Bli månadsgivare
Hjälp oss via Swish!

Skänk en liten slant då och då, kanske vill du att kissarna ska få lite extra godis? Märk då din betalning med godis så ser vi till att de får det!

Hjälp oss via SMS!
Det är möjligt att via SMS skänka en gåva till Gotlands Katthem och våra katter.

SMS:a kattis 20, kattis 50, kattis 100 eller kattis 200
till 72 550, för att skänka respektive summa.

Läs mer...