Sponsorhuset
Handla på Sponsorhuset - både du och Gotlands Katthem tjänar på det!
Nu kan du stötta Gotlands Katthem när du ska boka hotell eller handla på nätet.
Går du via vår sida på Sponsorhuset får du tillbaka riktiga pengar, som sedan delas mellan Gotlands Katthem och du som är medlem hos Sponsorhuset!
På Sponsorhuset finns över 500 butiker att välja mellan, exempel på butiker: Hotels.com, Byggmax, SAS, InkClub, Booking, CDON, Bokus, Zalando, Animail och Lyko!
Börja med att bli medlem här:

Ladda ner Sponsorhuset automatiskt på din dator!
Läser du detta meddelande från en dator och använder Chrome som webbläsare? Grattis, då kan du med några knapptryck se till att du aldrig mer glömmer att handla genom Sponsorhuset.
När du laddat ner programmet får du en påminnelse varje gång du besöker en butik som kan ge pengar till Gotlands Katthem:
Installera tillägget Handla smart i din webbläsare så påminns du varje gång du besöker en nätbutik som medverkar på Sponsorhuset. Det tar knappt en minut och är väldigt enkelt.


Bli månadsgivare!

Genom att bli månadsgivare bidrar du till katthemmets ekonomiska trygghet och gör det möjligt för oss att arbeta långsiktigt.

Bli månadsgivare
Hjälp oss via Swish!

Skänk en liten slant då och då, kanske vill du att kissarna ska få lite extra godis? Märk då din betalning med godis så ser vi till att de får det!

Hjälp oss via SMS!
Det är möjligt att via SMS skänka en gåva till Gotlands Katthem och våra katter.

SMS:a kattis 20, kattis 50, kattis 100 eller kattis 200
till 72 550, för att skänka respektive summa.

Läs mer...