Stödhem

Att vara stödhemAtt vara stödhem innebär att du tar hand om en av katthemmets katter och låter den bo hos dig. Foder, strö och eventuell medicin- och veterinärkostnad står katthemmet för; det kostar dig inget annat än tid och engegemang.

När du anmäler dig till att vara stödhem, får du berätta hur du bor, hur din familjesituation ser ut och vilken sorts katt du kan tänka dig att ta hand om. Det finns många olika katter som behöver komma till stödhem; det kan vara kattungar, skygga och väldigt rädda katter, sjuka katter, katter som bara inte trivs på katthemmet eller av andra orsaker inte passar att bo hos oss. Alla katter kräver olika sorters hem, olika sorters människor med mer eller mindre kattvana. Vi ser över vilka katter som behöver komma till stödhem och placerar ut en passande katt till dig.

Under tiden katten bor hos dig ska du kunna ta emot intressenter, folk som är intresserade av att kanske köpa katten. Naturligtvis bokar vi in en tid som passar dig och ett eventuellt kattköp går alltid genom katthemmet.

Tiden att vara stödhem varierar. Det är helt upp till dig hur länge du vill hålla ditt hem öppet för våra katter.

Det finns alltid en katt som behöver just Dig!
Välkommen att höra av Dig till oss.

Bli månadsgivare!

Genom att bli månadsgivare bidrar du till katthemmets ekonomiska trygghet och gör det möjligt för oss att arbeta långsiktigt.

Bli månadsgivare
Hjälp oss via Swish!

Skänk en liten slant då och då, kanske vill du att kissarna ska få lite extra godis? Märk då din betalning med godis så ser vi till att de får det!

Hjälp oss via SMS!
Det är möjligt att via SMS skänka en gåva till Gotlands Katthem och våra katter.

SMS:a kattis 20, kattis 50, kattis 100 eller kattis 200
till 72 550, för att skänka respektive summa.

Läs mer...